Runde

Velkommen til Runde

Runde er en øy helt ute ved havet (12,9 mil fra Molde). Dette er absolutt rette plassen for deg som vil gå tur for å se på den flotte naturen og alle fuglene i fuglereservatet på øya. Her får du se stupbratte klippevegger, fabelaktig utsikt og mange forskjellige arter av fugler ved fuglereservatet. Selve turen opp på fjellet for å se på naturen og fuglene ble den bedre delen av bobilturen. Om du skal på tur, er dette en plass vi anbefaler!
Den beste sjansen for å se fugl er på kvelden fra kl.20.00 og senere. I fuglereservatet kan du se Lundefugl, Storjoen og mange andre fuglearter.

Goksøyr Camping

Goksøyr Camping ligger helt nede ved havet på (nordøst siden) Runde. Det er mulighet for å parkere på gresset eller på grusplass. Hyggelig betjening!
Rene toalett og dusj. Det er tre små hytter der til leie og god plass for dem som vil campe i telt.
Eneste minus med plassen var at det luktet en god del sjø, tang.

Vi besøker gjerne denne plassen igjen.

Rundeskatten: Fikk høre at det var dyrt og at vi kom til å bli skuffet hvis vi skulle dra på museet for å se på den. Så vi valgt å følge rådet om å ikke dra dit. Men vi fikk anbefalt å bli med på båttur for se fuglefjellet og andre plasser, kostet kr.200,- pr pers.

Ny bobiltur til Runde

Vi dro en tur tilbake til Runde i oktober i år (2016) for å gå en tur til fyret på Runde, en tur vi ikke gikk sist vi var her. Campingsesongen begynner å nærme seg slutten for i år, så det var kun to bobiler på campingplassen, god plass. Dagen etter at vi kom til Runde begynte vi å gå til fyret. Det var en ganske lang tur, vi gikk først til fyret, så en runde forbi fuglefjellet på vei tilbake til campingplassen. Vi brukte 4 timer på den 12 km lange turen. Se flere bilder i fotoalbum.