Oppdal

Granmo Camping

Granmo Camping er en bra campingplass, ca 3,5 km fra Oppdal sentrum. Trivelig og imøtekommende hvertskap. De leier ut hytter, plasser til folk med campingvogn og spikertelt og plasser til å campe med bobil. Bra renhold på campingplassen.
Du finner ei fiskeelv like ved campingplassen, fiskekort kan kjøpes på campingplassen.

Gjevilvatnet (660 moh)

Gjevilvatnet er et digert vann med kjempefin sandstrand. For å komme til Gjevilvatnet og Gjevilvasshytta må du kjøre en bomvei, 1,3 mil fra hovedveien og opp. Koster kr.50,- På parkeringsplassene ved vannet er det IKKE lov å campe, så hvis det er plana - finn en annen plass. Det burde absolutt ha stått et skilt med info om dette der bomveien starter.

Skaret Camping ved Skarvatnet.

Skaret Camping er en stor campingplass som består av campingvogner og spikertelt. For kr.250,- pr døgd kan du campe innenfor det inngjerda området. Da får du tilgang til strøm og toalett. Hvis du ikke trenger det, kan du campe på utsiden for kr.100,- pr døgn.

Skarvatnet (869 moh)

Skarvatnet ligger ett lite stykke unna Skaret Camping. Her kan du gå turer i flott natur og se på alle de store, små og flotte hyttene som ligger ved vannet. Også gode muligheter for å fiske hvis du kjøper fiskekort.